Hello world 2

Naslov objave je z namenom Hello world 2 in enega razloga. Po dobrem letu in pol sem se odločil, da zopet oživim svoj blog vendar z dvemi večjimi spremembami:

  1. Blog sem preselil na naslov: timotej.gracner.net
  2. Zamenjal sem default template WordPressa 2.x z lepšim in naprednejšim. :)

Nobene izmed objav, ki so bile na naslovu blog.timmy.si  nisem prenesel na trenutni blog, ker so bile objave dokaj zastarele.

Če sem na prejšnjem blogu pisal večinoma o odprtokodnih operacijskih sistemih in nasvetih za iPhone, Garmin etc., na tem blogu ne bo tako.

V začetku tega letošnjega leta sem se začel zanimati za optimizacijo spletnih strani (SEO) in v marcu sem sem udeležil seminarja o optimizaciji spletnih strani katerega je organiziral ekipa iz Nasvet.com. Razlog, da me je SEO začel še bolj zanimati je ta, da sem na vsak način želel spraviti mojo prvo prodajno spletno stran (http://www.robotskisesalnik.com) na prvo mesto v googlu. Kot prvi cilj sem si izbral dve ključno besedi “robotski sesalnik” in  ”sesalnik”. Za prvo ključno besedo sem v relativno kratkem času prišel na prvo mesto in to mi je bila zelo velika vzpodbuda za naprej. Glavni del optimizacije za stran, kjer prodajam Robotsko metlo RoboMop sem zaključil, ker sem z obema ključnima besedama prišel na željeno mesto. Sicer organskega obiska ni ravno toliko kot sem pričakoval, ampak sem se naučil bolj podrobno brati Google Keyword Tool in še posebaj sem pozoren na Exact in Broad. :)

Torej največ bo govora o optimizaciji spletnih strani za iskalnike, oglaševanju na internetu in še kakšno pametno bom napisal, če se jo slučajno spomnim.:)

EDIT: Ker je blog na novi domeni sicer še nima nobenega link juica  sčasoma ga pa nekaj vendarle bo. Komentarji imajo odstranjen nofollow tag tako, da če imate kakšen pameten komentar ali vprašanje bom tudi z vami podelil nekaj tega tako željenega virtualnega juica. :)

Advertisement

Ni komentarjev.

Povej svoje mnenje

golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet nike tn pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet