Search Engine Optimization Secrets – Danny Rover

optimizacija spletnih straniKo sem danes popoldan prišel iz službe, mislim, da sem se prvič v življenju razveselil knjige! Res nisem nek knjižni molj, vendar zadnje čase z veseljem vzamem v roke kakšno knjigo za katero upam, da mi bo pomagala v službi, kjer delam kot tržnik oglasnega prostora za splet in televizijo.

Glede na to, da pa zadnje mesece vse več svoje energije in časa usmerjam v optimizavijo spletnih strani pa tudi kakšno knjigo na to temo preberem. Sicer je prva knjiga na temo SEO, ki jo berem pa mi je že prvo poglavje všeč in tudi naučil sem se že nekaj novega. Kaj več o omenjeni knjigi pa bom povedal, ko jo bom prebrač. Trenutno sem na 30 strani  knjiga jih pa ima dobrih 430.

Za omenjeno knjigo sem se odločil iz večih razlogov. Prvi je ta, da je knjiga precej sveža. Izšla je namreč marca tega leta. Glede na to kako se pri optimizaciji spletnih strani, stvari hitro spreminjajo se mi je zdelo pametno, da če že kupim knjigo, da kupim nekaj novejšega kot pa, da berem 10 let stare metode, ki jih je najbrž čas že nekajkrat povozil. Drugi razlog je, da mi je knjigo priporočil oz. je omenil  Radoš Skrt, ki ima na področju internetnega in iskalnega marketinga ogromno izkušenj. Nakoncu pa mi je tudi “všeč” sam avtor knjige – Danny Rover, ki dela tudi za seomoz.org portal, katerega redno berem in spremljam njihove whiteboard fridaye. :)

Če kdo knjigo želi naročiti, jo lahko naroči preko The Book Depository za 18.94€ in brezplačno poštnino.


Advertisement

Ni komentarjev.

Povej svoje mnenje

golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet nike tn pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet