Skoraj 100% profit [2]

Zalužek na internetuV začetku oktobra sem pisal o testu: Skoraj 100% profit. Plani so bili takšni, da bi do konca letošnjega leta, projekt zaključil s prodajo spletne strani za minimalno 500€. Optimizaciji sicer uspel nameniti toliko časa kot sem želel. Razlog za to je nov produkt, ki ga bom začel prodajati ob koncu letošnjega leta. Izdelek TrendWorx je sušilec in grelec za obutev. Več o izdelku si lahko preberete na spletni strani: TrendWorx – Hitra rešitev za mokre čevlje!

Kaj več o tem izdelku in načinu trženja, ki sem ga izbral pa bom napisal v drugem prispevku.

V vsakem primeru sem s trenutnim stanjem projekta zelo zadovoljen. Pozicije v SERPu pa so sledeče:

1. ključna beseda: 2
2. beseda: 14
3. beseda: 4

Prva ključna beseda je bolj ”mikro” nišna ključna beseda, ki pa ima vseeno precej iskanj. Bolj sem presenečen nad 2. In 3. ključno besedo, ki sta precej visoko glede na dokaj težko konkurenco. Ravno iz tega razloga bom stran prodal šele, ko bom na vse 3 ključne besede med prvimi tretjim rezultati v googlu. S tem bo spletna stran bistveno pridobila na vrednosti in prepričan sem, da je pod 2000€ ne bom niti prodajal. Razlog za takšno ceno je število oglaševalcev oz. cena na klik, promet na spletni strani in vrednost produkta kateremu je spletna stran namenjena.

Projekt bom v vsakem primeru dokončal vendar ne do konca letošnjega leta kot sem sprva mislil. Vsekakor pa ne bom odstopil od začetne ideje projekta – minimalni vložek – 3.5€.

Bistvo celotnega projekta je, da nobene ničesar (razen domene), kar potrebujem za končen produkt in prodajo ne outsource
-am. Se pravi vse članke napišem sam, ne kupujem povratnih povezav ampak jih izmenjujem, uporabim brezplačen template in na koncu stran tudi sam prodam. Glede na to, da to delam vsak dan 8 ur mislim, da mi to ne bo predstavljajo večje težave.

Glede projekta je to vse v kolikor pa imate kakšno vprašanje pa kar vprašajte spodaj.

Čaka me še slab teden dela in potem me čaka mislim, da zaslužen dopust.

Lepe praznike želim vsem skupaj!

Advertisement

Ni komentarjev.

Povej svoje mnenje

golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet nike tn pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet