Skoraj 100% profit [END]

No pa sem test, ki se je zavlekel točno za dva meseca zaključil. Uspešno zaključil s prodajo. Kot sem napisal v zadnji objavi sem našel podjetje, ki je bilo zainteresirano za nakup spletne strani v katero sem vložil točno 3.5EUR in seveda nekaj svojega prostega časa.

Pogodba je bila danes podpisana in v kratkem tudi uradno ne bom več lastnik domene. Če potegnem črto lahko rečem, da sem z izkupičkom zadovoljen. Za domeno sem dobil 200EUR več  kot sem si sprva zadal kot cilj, ki je bil 500EUR. Da bi test, ki sem se ga lotil uspel 100% bi sicer moral prodati domeno do 1.1.2012, kar pa mi ni uspelo. Kljub temu sem s testom, ki sem se ga lotil zadovoljen in ga lahko označim kot uspešno zaključenega.

Za omenjeni test sem si v excelovem dokumentu  beležil vsako malenkost, ki sem jo naredil za optimizacijo spletne strani. Beležil sem si kaj sem vsak dan naredil in kakšna je bila dnevna pozicija na 3 glavne ključne besede. Sedaj mi je žal, da nisem beležil tudi časa, ki sem ga na dnevni bazi porabil. Bom to upošteval pri naslednjem testu ali izzivu, ki se ga bom lotil v kratkem.

Kakorkoli pred novim podobnim izzivom moram še temeljito premisliti, kako bi določene stvari lahko avtomatiziral in pospešil. Seveda bi se pa kljub temu še zmeraj držal večinoma white hat optimizacije. :)

S tem testom sem želel  dokazati, da je danes možno preko interneta zaslužiti nek določen znesek skoraj, da brez finančnega vložka (brez domene in gostovanja v tem primeru pač ne gre). Potrebno je biti iznajdliv, vztrajen in vsaj malo prodajno usmerjen, ker če nekaj narediš/dosežeš in tega ne moraš potem prodat bi se temu reklo jalovo delo.

Zaenkrat idej za naslednji test še nimam, ker imam nekaj drugih stvari, ki jih moram dokončati.

To je za enkrat vse o tem projektu! V kolikor vas kaj podrobneje zanima mi pa lahko napišete spodaj  komentar in potrudil se bom, da vam odgovorim asap.

Advertisement

Ni komentarjev.

Povej svoje mnenje

golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet nike tn pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet