TEST: Skoraj 100% profit

Zadnje čase precej svoje energije vložim v optimizacijo spletnih strani. V kratkem sem prodal prvi dve strani podjetjem in s tem dobil dodatno motivacijo do dela. :) Pri obeh straneh, ki sem jih prodal pa je bil moj vložek v to kar visok cca. 50€, kar sicer še vseeno ni veliko v primerjavi z zneskom za katerega sem stran prodal pa vseeno, zakaj bi investiral 50€, če mogoče je že 5€ dovolj. :)

No in ravno iz tega raloga sem se pred slabim mesecom lotil novega projekta kjer bom poskusil z dobre 3.5€  vložka narediti minimalno 500€ čistega zaslužka.

Kot vložek sem računal samo domeno brez gostovanja, ki ga moram plačevati tako v vsakem primeru. Deadline za projekt je do konca letošnjega leta. Se pravi časa za optimizacijo in prodajo hkrati imam še recimo dva meseca in pol. Seveda tudi, če prodam v januarju ne bom razočaran vendar nekako mi je v navadi že iz službe, da sem zmeraj usmerjen h nekim ciljem, ki imajo  dealine.

Drugi test vsega skupaj je tudi to v kako kratkem časo lahko na eno srednje lahko konkurenco pridem med top 3 strani na google.si in google.com. Zraven testiram še druge SEO teste s katerimi verjetno iščem že odkrito toplo vodo ampak vseeno. Najraje se  zanašam na svoje ugotovitve iz prakse, ki jih pa ravno na ta način pridobivam. Seveda brez problema delim to tudi z vami ob kakšem pivu ali dveh. :)

Mislim, da sem  trenutno na kar dobri poti. Stran je online slabe tri tedne in je zaenkrat na glavno ključno besedo  na dnu prve strani. Veseli me tudi to, da google ubistvu še ni poindexiral nobenega  backlinka, ki sem ga pridobil v treh tednih tako in stran že kotira tako visoko. Verjetno bo v kratkem prišlo do t.i. google dance-a saj to se mi dogaja skoraj pri vseh straneh, ki jih optimiziram. Kaj bo pa prinesel čas bomo pa videlu. Upam, da denar. :D

To je to zaenkrat. Grem naprej garat! :D


Advertisement

Ni komentarjev.

Povej svoje mnenje

golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet nike tn pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet moncler outlet